Jokainen toimitus toteutetaan persoonallisten toivomustesi mukaisesti. Hirsitalo voidaan tehdä omien piirustustesi pohjalta. Kysy lisää!


Tutustu tässä Karelia-omakotimallistoon tai Omaa Aikaa -vapaa-ajanmallistoon

 

Hirsiset Karelia -malliston suunnittelu perustuu 1900-luvun taitteen huviloiden arkkitehtuuriin. Malliston nimistä löydät tuttuja paikannimiä. Mallistossa yhdistyvät perinteinen arkkitehtuuri sekä nykyaikainen rakennustekniikka. Hirsisetin ilmatiivis ulkonurkkaratkaisu, Karelia-lamellihirsi sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten kaide-, pilari-, ja ikkunanpieliratkaisut antavat Karelia-malleille näyttävän ja huolitellun ulkonäön. Voit myös valita talosi ulkonäöksi perinteisen Classic-muotoilun ristinurkalla tai modernin City-lookin ilman ulkonevia nurkkia.

 

Hirsiset Omaa Aikaa -mallisto on suunniteltu vapaa-ajankohteisiin, mökiksi tai huvilaksi. Sanotaan, että aikaa ei voi ostaa. Me Hirsisetillä olemme eri mieltä. Tutustu mallistoomme ja löydä Omaa Aikaa – täynnä rakkautta, lämpöä ja turvallisuutta. Omaa Aikaa, jonka voit jakaa läheistesi kanssa vuosikymmeniä.

HIRSISETIN ESITTEET