Hirsitalo toteutuu uniikeilla hirsitalomalleilla persoonallisten toivomustesi mukaan. Hirsitalo voidaan toteuttaa omilla piirustuksillasi. Kysy lisää!


Vaihtoehtoiset valmiit hirsitalomallit esillä tässä,  Karelia-omakotimallisto, Omaa Aikaa -vapaa-ajanmallisto tai Oulujoki-talomallisto.

 

Hirsisetin uusi Oulujoki-mallisto tarjoaa uniikit, raikkaat, modernit ja hyvin muunneltavissa olevat hirsitalomallit jokaisen persoonallisiin toiveisiin ja tarpeisiin sopivaksi. Kaikki 17 uutta mallia aina saunamökistä ison perheen omakotitaloon on suunniteltu juuri tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia vastaaviksi ja hirsitalot voidaan toteuttaa vaikka omilla piirustuksillasi. Haluamme hirsitalojemme olevan arjessa vaivattomia ja käytännöllisiä niiden kauneutta unohtamatta. Suunnittelussa onkin kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin tilaratkaisuihin muun muassa keittiön, kodinhoitohuoneen ja säilytystilojen osalta.

Yksi hirsitalon avainpiirteistä on sen nurkkaratkaisu. Onko valintasi perinteinen ristinurkka, hillitty kotelonurkka, moderni citynurkka vai vaikuttava lohenpyrstönurkka? Pidätkö korotetusta ja avarasta tilasta oleskelutiloissa? Erityisesti pulpettikatolla saat kotiisi avaruutta korotetun sisäkaton avulla. Lähes kaikki malliston mallit ovat toteutettavissa useilla kattomuodoilla; perinteinen harja, pulpetti tai katkaistu harja. Terassiratkaisut, ikkunoiden koko, hirsitalon väritys ja pienet yksityiskohdat sisällä ja ulkona luovat yksilöllisen kokonaisuuden.

Meillä Hirsisetillä hirsitalo toteutetaan uniikeilla hirsitalomalleilla ja suunnitellaan aina yhdessä, juuri teidän tarpeisiinne ja mieltymyksiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin aloitetaan unelmien hirsikotisi suunnittelu!

 

Hirsiset Karelia -malliston hirsitalomallit, joiden suunnittelu perustuu 1900-luvun taitteen huviloiden arkkitehtuuriin. Hirsitalojen malliston nimistä löydät tuttuja paikannimiä. Mallistossa yhdistyvät perinteinen arkkitehtuuri sekä nykyaikainen rakennustekniikka. Hirsisetin ilmatiivis ulkonurkkaratkaisu, Karelia-lamellihirsi sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten kaide-, pilari-, ja ikkunanpieliratkaisut antavat Karelia-malleille näyttävän ja huolitellun ulkonäön. Voit myös valita hirsitalosi ulkonäöksi perinteisen Classic-muotoilun ristinurkalla tai modernin City-lookin ilman ulkonevia nurkkia.

 

Hirsiset Omaa Aikaa -malliston hirsitalomallit on suunniteltu vapaa-ajankohteisiin, mökiksi tai huvilaksi. Sanotaan, että aikaa ei voi ostaa. Me Hirsisetillä olemme eri mieltä. Tutustu hirsitalomallistoomme ja löydä Omaa Aikaa – täynnä rakkautta, lämpöä ja turvallisuutta. Omaa Aikaa, jonka voit jakaa läheistesi kanssa vuosikymmeniä.

HIRSISETIN ESITTEET

Moderni Karelia hirsitaloesite

Karelia – Omakotitalomallisto (pdf)

Vapaa-ajan hirsitaloesite

Omaa Aikaa – Vapaa-ajan mallisto (pdf)

Hirsisaunaesite

Hirsisaunat – Karelia- ja Klassikkomallisto (pdf)