Hirsitalo toteutuu uniikeilla hirsitalomalleilla persoonallisten toivomustesi mukaan. Hirsitalot voidaan toteuttaa hirsitalomalliston valmiilla hirsitalomalleilla tai omilla piirustuksillasi. Kysy lisää!


Vaihtoehtoiset valmiit hirsitalomallit esillä tässä,  Karelia-omakotimallisto, Omaa Aikaa -vapaa-ajanmallisto tai Oulujoki-hirsitalomallisto sekä Unique Homes hirsitalomalliston
ainutlaatuiset hirsitalot.

 

Hirsiset hirsitalomalliston uudet haaveiden hirsitalomallit, joissa luonnonvalo toteuttaa skandinaavisen tyylikkäiden hirsikotien oleskelutiloihin valoisan hirsitalon avaran ja kotoisan tunnelman.

 

Hirsiset hirsitalomalliston Oulujoki-mallisto tarjoaa uniikit, raikkaat, modernit ja hyvin muunneltavissa olevat hirsitalomallit jokaisen persoonallisiin toiveisiin ja tarpeisiin sopivaksi. Uusi hirsitalomallisto aina hirsisaunasta ison tai pienen perheen hirsikotiin on suunniteltu juuri tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia vastaaviksi ja hirsitalot voidaan toteuttaa vaikka omilla piirustuksillasi. Haluamme, että hirsitalomallistomme unelmien hirsitalo on arjessa vaivaton ja käytännöllinen, kauneutta unohtamatta. Suunnittelussa onkin kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin tilaratkaisuihin muun muassa keittiön, kodinhoitohuoneen ja säilytystilojen osalta.

Yksi hirsitalon avainpiirteistä on sen nurkkaratkaisu. Onko valintasi perinteinen ristinurkka, hillitty kotelonurkka, moderni citynurkka vai vaikuttava lohenpyrstönurkka? Pidätkö korotetusta ja avarasta tilasta oleskelutiloissa? Erityisesti pulpettikatolla saat kotiisi avaruutta korotetun sisäkaton avulla. Lähes kaikki malliston hirsitalojen mallit ovat toteutettavissa useilla kattomuodoilla; perinteinen harja, pulpetti tai katkaistu harja. Terassiratkaisut, ikkunoiden koko, hirsitalon väritys ja pienet yksityiskohdat sisällä ja ulkona luovat yksilöllisen kokonaisuuden.

Meillä Hirsisetillä hirsitalo toteutetaan uniikeilla hirsitalomalleilla ja suunnitellaan aina yhdessä, juuri teidän tarpeisiinne ja mieltymyksiinne sopivaksi. Ota yhteyttä niin aloitetaan unelmien hirsikotisi suunnittelu!

 

Hirsiset Karelia -hirsitalomalliston hirsitalojen suunnittelu perustuu 1900-luvun taitteen hirsihuviloiden arkkitehtuuriin. Hirsitalojen malliston nimistä löydät tuttuja paikannimiä. Hirsitalomallistossa yhdistyvät perinteisen hirsitalon arkkitehtuuri sekä nykyaikainen hirsirakennustekniikka. Hirsisetin ilmatiivis ulkonurkkaratkaisu, Karelia-lamellihirsi sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten kaide-, pilari-, ja ikkunanpieliratkaisut antavat Karelia hirsitaloille näyttävän ja huolitellun ulkonäön. Voit myös valita hirsitalosi ulkonäöksi perinteisen Classic-muotoilun ristinurkalla tai modernin City-lookin ilman ulkonevia nurkkia.

 

Hirsiset Omaa Aikaa -malliston hirsitalomallit on suunniteltu vapaa-ajankohteisiin, hirsimökiksi tai hirsihuvilaksi. Sanotaan, että aikaa ei voi ostaa. Me Hirsisetillä olemme eri mieltä. Tutustu hirsitalomallistoomme ja löydä Omaa Aikaa – unelmien hirsitalo tai vapaa-ajan hirsikoti täynnä rakkautta, lämpöä ja turvallisuutta. Omaa Aikaa, jonka voit jakaa läheistesi kanssa vuosikymmeniä.

 

Hirsiset Unique homes -hirsitalomallisto unelmien hirsitalo suunnitelmiesi pohjaksi. Hirsisetin ainutlaatuiset ja alkuperäiset hirsirakennukset, jotka kestävät aikaa.   Voit toteuttaa omien suunnitelmiesi pohjalta juuri haluamasi hirsitalon tai hirsimökin. Käy peremmälle, toteutetaan yhdessä unelmiesi hirsitalo.

HIRSISETIN ESITTEET

Moderni Karelia hirsitaloesite

Karelia – Omakotitalomallisto (pdf)

Vapaa-ajan hirsitaloesite

Omaa Aikaa – Vapaa-ajan mallisto (pdf)

Hirsisaunaesite

Hirsisaunat – Karelia- ja Klassikkomallisto (pdf)