Hirsiset-laatu tunnetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Olemme toimittaneet hirsitaloja asiakkaillemme jo yli kahteenkymmeneen maahan.

Vientitoiminta alkoi 90-luvun alussa, jolloin toimitettiin ensimmäiset hirsitalot Saksaan. Vientimaita on määrätietoisesti lisätty ja nykyään Hirsisetillä on yhteistyökumppaneita jo yli 20:ssä maassa.

Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys sekä luotettava ja laadukas toiminta. Viennin menestymisen edellytyksiä ovat korkean laadun ylläpitäminen ja täsmällisyys toimituksissa.

Jälleenmyyjät

Edellytämme jälleenmyyjiltämme ammattitaitoa, joten heidät valitaan tiukalla seulalla. Jälleenmyyjäkumppaneita löytyy tällä hetkellä 20 maasta.

Onnistu ammattilaisten kanssa

Hirsiset ja Hirsisetin kumppanit takaavat, että saat aina toimituksen, joka on juuri sellainen kuin on sovittu.

Yhteistyökumppanit

Hirsitalotoimitukseen sisältyy paljon erilaisia osia. Tällaisia osia ovat mm. ovet, ikkunat, portaat ja useat erilaiset kiinnikkeet. Kaikki toimitukseen kuuluvat osat hankitaan toimittajilta, jotka noudattavat samanlaisia korkeita laatuvaatimuksia kuin mekin. Laadun lisäksi toimittajien valinnassa kiinnitetään huomiota toimitusvarmuuteen ja aikataulujen pitävyyteen. Laadukas ja täydellinen hirsitalotoimitus syntyy eri toimittajien yhteistyönä.

Artopine
Cent
HR-ikkunat
Huliswood
Konepuristin
Lappiporras
Pellopuu
Puukeidas
Viking Window AS