Hirsiset-laatu tunnetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Olemme toimittaneet hirsitaloja asiakkaillemme jo yli kahteenkymmeneen maahan.

Hirsisetin vientitoiminta alkoi 90-luvun alussa, jolloin toimitimme ensimmäiset hirsitalot Saksaan. Vientimaita on määrätietoisesti lisätty ja nykyään Hirsisetillä on yhteistyökumppaneita jo yli 20:ssä maassa ja kolmella mantereella. Viime vuosiin asti lähes kaikki hirsitalotoimituksemme ovat suuntautuneet ulkomaille. Hirsitalojen kotimainen kysyntä on kuitenkin kasvanut huomattavasti ja jopa joka viides uusi talo Suomessa rakennetaan tällä hetkellä hirrestä. Kysynnän kasvaessa myös yhä useampi Hirsiset-kohde suunnitellaan tänä päivänä suomalaiseen maisemaan ja kaupunkitaajamaan.

Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys sekä luotettava ja laadukas toiminta. Viennin menestymisen edellytyksiä ovat aina olleet korkean laadun ylläpitäminen ja täsmällisyys toimituksissa. Valitsetpa sitten valmiiksi suunnitellun hirsitalopaketin tai yhdessä suunnitellun uniikin ratkaisun, yhdessä luotettavien kumppaneidemme kanssa rakennamme uuden hirsikotisi suunnittelusta aina toivomaasi valmiusasteeseen saakka.

Jälleenmyyjät

Edellytämme jälleenmyyjiltämme ammattitaitoa, joten heidät valitaan tiukalla seulalla. Jälleenmyyjäkumppaneita löytyy tällä hetkellä 20 maasta.

Onnistu ammattilaisten kanssa

Hirsiset ja Hirsisetin kumppanit takaavat, että saat aina toimituksen, joka on juuri sellainen kuin on sovittu.

Yhteistyökumppanit

Hirsitalotoimitukseen sisältyy paljon erilaisia osia. Tällaisia osia ovat mm. ovet, ikkunat, portaat ja useat erilaiset kiinnikkeet. Kaikki toimitukseen kuuluvat osat hankitaan toimittajilta, jotka noudattavat samanlaisia korkeita laatuvaatimuksia kuin mekin. Laadun lisäksi toimittajien valinnassa kiinnitetään huomiota toimitusvarmuuteen ja aikataulujen pitävyyteen. Laadukas ja täydellinen hirsitalotoimitus syntyy eri toimittajien yhteistyönä.

Artopine
Cent
HR-ikkunat
Huliswood
Konepuristin
Lappiporras
Pellopuu
Puukeidas
Viking Window AS