Hirsiset hirsitalo -laatu tunnetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Olemme toimittaneet hirsitaloja asiakkaillemme jo yli kahteenkymmeneen maahan.

Hirsiset hirsitalo, hirsikoti tai hirsimökki, joiden vientitoiminta alkoi 90-luvun alussa, jolloin käynnistimme ensimmäisten hirsitalojen toimitukset Saksaan. Vientimaita on määrätietoisesti lisätty ja nykyään Hirsiset hirsitalo -jälleenmyyjiä jo yli 20:ssä maassa.

Viime vuosiin saakka lähes kaikki tai ainakin suurin osa hirsitalotoimituksistamme on suuntautunut ulkomaille. Hirsitalojen ja hirsimökkien kotimainen kysyntä on kuitenkin kasvanut viime aikoina huomattavasti ja jopa joka viides uusi talo Suomessa rakennetaan tällä hetkellä hirrestä. Kysynnän kasvaessa myös yhä useampi Hirsiset hirsitalo -kohde suunnitellaan tänä päivänä suomalaiseen maisemaan ja kaupunkitaajamaan.

Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys sekä luotettava ja laadukas toiminta. Viennin menestymisen edellytyksiä ovat aina olleet korkean laadun ylläpitäminen ja täsmällisyys toimituksissa. Valitsetpa sitten valmiiksi suunnitellun hirsitalopaketin tai yhdessä suunnitellun uniikin ratkaisun, yhdessä luotettavien kumppaneidemme kanssa rakennamme uuden hirsikotisi suunnittelusta aina toivomaasi valmiusasteeseen saakka.

Yhteistyökumppanit

Hirsitalon toimitukseen sisältyy paljon erilaisia osia. Tällaisia osia ovat mm. ovet, ikkunat, portaat ja useat erilaiset kiinnikkeet. Kaikki toimitukseen kuuluvat osat hankitaan toimittajilta, jotka noudattavat samanlaisia korkeita laatuvaatimuksia kuin mekin. Laadun lisäksi toimittajien valinnassa kiinnitetään huomiota toimitusvarmuuteen ja aikataulujen pitävyyteen. Laadukas ja täydellinen hirsitalotoimitus syntyy eri toimittajien yhteistyönä.

ARK Stenius
Artopine
Cent
HR-ikkunat
Huliswood
Konepuristin
Lappiporras
Pellopuu
Puukeidas
Viking Window AS